Lise Nymoen Eriksen (19), Kongsvinger, Bachelor i markedsføring

- Jeg så på markedsføring som en interessant yrkesvei å gå. Jeg vil i tillegg få kunnskaper innenfor økonomi, som er veldig nyttig og samtidig spennende.

bilde av markedsføringsstudent Lise
Foto: Tom Atle Bordevik

Hvorfor valgte du å begynne på Bachelor i markedsføring?

Jeg så på markedsføring som en interessant yrkesvei å gå. Det er markedsføringen fra blant annet et magasinprosjekt, som satte meg på tanken å velge denne linja. Jeg vil i tillegg få kunnskaper innenfor økonomi, som er veldig nyttig og samtidig spennende.

Dette yrkesvalget er også nyttig innenfor flere forskjellige arbeidsområder, så man har etter endt utdanning flere muligheter.

Hva hadde du gjort før du begynte på HiBu?

Jeg gikk medier og kommunikasjon, som er et treårig løp hvor jeg fikk innblikk i medienes verden. Det handlet om film,journalistikk, design, reklame, kommunikasjon, markedsføring og lyd.

Hva synes du om markedsføringsstudiet så langt?

Så langt er jeg fornøyd med studiet. Jeg har lært mye spennende og interessant til nå. Føler jeg lærer mye som jeg kan få bruk for senere i arbeidslivet. Det er en stor overgang fra videregående, men jeg trives godt og studiet har stått til forventningene.

Hva er mest interessant ved studiet?

Vanskelig å si hva som er mest interessant, men skal jeg plukke ut noe så tror jeg det må bli bedriftsøkonomi og regnskap. Dette er fag som er helt nye for meg, noe som gjør det ekstra spennende og interessant.

Noe som har overrasket deg ved studiet?

Jeg kommer ikke på noe som har overrasket meg, studiet har så langt stått til forventningene og jeg er fornøyd.

Hvordan er det sosiale miljøet på studiet?

Jeg syntes det sosiale miljøet er bra. Vi jobber mye med gruppearbeid, som gjør at man kommer i kontakt og blir kjent med andre. Dette åpner også muligheter for å finne på ting på fritiden også. F. eks å dra på kino, fest eller bare gå ut og spise middag.

Hvordan er forholdet til lærerne / foreleserne?

Veldig bra. Det er lett å komme i kontakt med foreleserne. Man kan rekke opp hånda under forelesningen, men hvis det virker skummelt så svarer de også på spørsmål i pausene. Man kan også oppsøke dem på kontoret utenom undervisningstiden, eller sende dem en mail.

Mulighetene er mange, slik at det ikke er noe problem å få svar, hvis man skulle lure på noe.

Hvem tror du studiet i markedsføring passer for?

Studiet passer bra for dem med interesse for markedsføring, og for dem som har lyst på en variert og spennende jobb, med muligheter innenfor flere arbeidsplasser.

Hva er drømmejobben?

Vet ikke.
Opprettet: 22.11.2012 12:38 av Jan-Henrik Kulberg
Oppdatert: 13.12.2012 19:43 av Jan-Henrik Kulberg


Aktiviteter på HiBu

» Se alle aktiviteter / foreslå nye